Janicsak Veca

Akadtak azonban olyan kommentek is az egygyerekes anya képe alatt melyek nem voltak pozitívak. Janicsák Veca nem túl gyakran nyilatkozik a magánéletéről ezért aztán egy ideig még azt is sikerült titokban tartania hogy idén augusztusban váratlanul oltár vezette szerelme Ábel.


Janicsak Veca 2010 12 04 Magyar Pop Rock Music Rock Music Music Videos

Find top songs and albums by Veca Janicsák.

. 36 30 793 3303. Is folyamatosan koncertezik sokat látni színpadon és nem kevesen emlékeznek rá hogy az X-Faktorban futott be. Az X-Faktor első szériájának felfedezettje a Glamournak először mesélt válásáról és megpróbáltatásairól írja a Blikk.

1 day agoKöztudott hogy Janicsák Veca és férje Ladányi Jancsó Ábel elválnak azután hogy 2017-ben örök hűséget fogadtak egymásnak. 2 days agoJanicsák Veca sokakat meglepett amikor a Glamour magazinnak adott exkluzív interjúban elárulta küzdelmes két év van mögötte egészségügyi és párkapcsolati problémákkal kellett megküzdenie és ahhoz hogy visszanyerhesse önmagát a válás mellett döntött. Október 19 -én Janicsák István és Nagy Mária gyermekeként.

Magyar előadóművész zenész dalszövegíró. A Fonogram-díjas énekesnő azóta máig sokat koncertezik és klipet forgat magánéletét azonban mindig is félve óvta a nagy nyilvánosság előtt. Janicsák Vecát a 2007-es Csillag születik című tehetségkutatóban ismerte meg a közönség majd három évvel később szerepelt az X-Faktorban is ahol ő lett a műsor legjobb női hangja.

Vecának az elmúlt években sorra kijutott a rosszból. Nem szerepelt a TV kamerái előtt férjével két évvel ezelőtt úgy váltak el hogy arról szinte senki nem tudott valamint egy súlyos betegség következtében a. Janicsák Veca énekesnő 19 cikk 0 galéria 3 videó Még több róla.

Janicsák Veca énekesnő apja. Nyíltan beszélt Janicsák Veca a háta mögött lévő időszakról ami minden volt csak éppen nem sétagalopp. See full bio Born.

Sokkal nyitottab szeretnék lenni nem elfojtani semmit - kezdte az énekesnő aki a válását nem akarta bővebben boncolgatni. Többé nem lehet gyermeke Janicsák Veca egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől most azonban megtörte a csendet és őszintén vallott arról hogyan élte meg hogy többé nem lehet gyermeke. Listen to music by Veca Janicsák on Apple Music.

2 days agoJanicsák Veca a Life TV reggeli műsorában vendégeskedett ahol többek között az új daláról és a magánéletéről is beszélt. 1 day agoA mindig türelmes Ábel most kifakadt. 1 day agoUgyan Janicsák Veca korábban arról számolt be a válást követően ő fogja nevelni gyermeküket ám az édesapa sem akar kimaradni.

Papíron még nem váltunk el és szeretném ha Veca tudomásul venné hogy a kislányunknak apukája is. 36 20 469 4009. A képek és szövegek felhasználása engedélyköteles.

Tartalomjegyzék 1 Életpályája 2 Könyvei 3 Lemezei 4 Díjai 5 Források 6 További információk Életpályája Janicsák István Gyálon született 1953. October 19 1989 in Budapest Hungary Known For A nagy duett Self 2017 Szerencseszombat Self 2015 Ázsia Expressz Self 2019 Sztárban sztár Self 2017. Mint mondta a kislánya Emma miatt.

Az egyik hozzászóló ugyanis a felvétel alapján arra következtetett hogy Janicsák Veca plasztikai műtétet végeztetett az arcán - szúrta ki a Ripost. Nagyon sok mindenről nem beszéltem. Férje pontos kilétét sokáig homály fedte de nem sokkal később kiderült hogy nem más mint Jancsó Miklós unokája Ladányi Ábel.

Janicsák Veca megrázó vallomása. Janicsák Veronika Becenév Veca Tinó Születési idő 1989. Az első évad legmeghatározóbb énekesnője Janicsák Veca.

Az elmúlt napok híreire reagált a Blikknek Ladányi-Jancsó Ábel Janicsák Veca férje aki többek között azt sérelmezte hogy felesége nem tájékoztatta őt arról hogy kiáll a nyilvánosság elé illetve sérelmezte azt is hogy a történetüket reklámcélokra használja fel. 1 day agoJanicsák Veca és férje Ladányi Jancsó Ábel kapcsolatában korábban is volt már hullámvölgy ám úgy tűnt sikerült megmenteniük a kapcsolatukatVégül azonban Veca mégis a válás mellett döntöttA párnak egy közös gyermeke van az énekesnőnek pedig nem is lehet több mert méhnyakrákot diagnosztizáltak nála méhét el kellett távolítani. Amikor a gyermekük másfél éves volt különváltak.

Születési hely Budapest Magyarország Foglalkozás énekesnő Családi állapot férjezett 1 gyermek Magasság 162 cm Eredeti hajszín fekete Szemszín barna Csillagjegy Mérleg Linkek Hivatalos weblap Facebook-oldal Starity RSS-csatorna. She is known for her work on A nagy duett 2011 Szerencseszombat 2009 and Ázsia Expressz 2017. Akkor még kislányosan bájos volt de hamarosan igazán nőiessé formálódott stílusa.

Veca Janicsák was born on October 19 1989 in Budapest Hungary. Show More Posts from janicsakvecaofficial. Veca titokban megküzdött komoly betegségével majd úgy döntött véget vet a házasságának amely már korábban is került hullámvölgybe.

Jól szét van műtve az arcod - írta a képhez amit IDE kattintva lehet megtekinteni. Janicsák István Gyál 1953.


Janicsak Veca En Varok Rad Youtube Music Home Decor Decals


Janicsak Veca New York Youtube New York York


Janicsak Veca Szeretek Elni Vevo Class Music


Janicsak Veca Hazudjunk Igazat Official Music Video Music Videos Music Video


Janicsak Veca Boldog Uj Vilag Offical Hd Youtube Concert Music


Will Tnt Konnyek Az Esoben Janicsak Veca Used Season 1 Episode 3 Punk Rock Season 1 Episode 3


Veca Janicsak Labirintus


Interjuk 19 Adas Janicsak Veca Foto Vasarhelyi David Hir7 Fashion Female Singers Style


Janicsak Veca Mennyit Adsz A Lelkemert Youtube Zene Radio

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel